Referenties

Klanten en hun verhaal:


Detailhandel

Hasko Business Solutions doet nu al jaren mijn financiële administratie. En het kost me helemaal niets. Natuurlijk stuurt hij me zo af en toe een rekening, maar ik weet zeker dat die kosten lager zijn dat alles wat hij voor mij bespaart.

Ieder jaar verrast hij me wel weer met een aantal onverwachte aftrekposten. Of hij heeft weer iets slims bedacht waardoor hij nog efficiënter kan werken. Ik hou niet van administratie, maar voor Hasko Business Solutions is het echt het mooiste wat er is. En dat merk je als je zijn jaaroverzichten leest. Ze zijn degelijk, overzichtelijk en correct. En hij gebruikt nooit meer woorden dan nodig.

Hasko Business Solutions doet het werk van een accountant tegen de vriendelijke tarieven van een administratiekantoor. Helemaal top!


Taxibedrijf

Met een gerust hart heb ik mijn belastingzaken kunnen overlaten aan Hasko Business Solutions. Deze zaken zijn zeer vakkundig afgehandeld, waarbij ik onder meer kon rekenen op een uitstekende communicatie met Hasko Business Solutions. En dat is een kwaliteit die niet iedere accountant is gegeven, is mijn ervaring.


Installatiebedrijf

Ik maak inmiddels zo’n 2 jaar gebruik van de diensten van Administratiekantoor Hasko Business Solutions voor mijn bedrijf. En ik ben zeer tevreden over de werkwijze. Bij vragen ontvang ik snel antwoord en ze komen met goede tips met betrekking tot bedrijfsvoering in relatie tot de boekhouding. Ik zie in Administratiekantoor Hasko Business Solutions een zeer fijne partner om mee samen te werken.

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!