Over ons

Jaarrekening en fiscale begeleiding van de klanten is voor ons geen geheim! Meer dan 15 jaar ervaring op toonaangevende praktijken o.a. Deloitte, KPMG, PWC, EY en Meeuwsen Ten Hopen.

Bedrijfsinformatie

 Administratiekantoor Hasko Business Solutions is een kleinschalig kantoor in Utrecht. Wij bedienen klanten in de regio Randstad. Wij verzorgen het hele scala van diensten op administratief gebied. Ook geven wij fiscale adviezen en brengen wij jaarrekeningen uit.

Administratiekantoor Hasko Business Solutions werkt voor bedrijven en organisaties die onder de sector midden- en kleinbedrijf vallen. Het prettige van Administratiekantoor Hasko Business Solutions is de nauwe betrokkenheid bij onze cliënten. Constant zijn wij alert op nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen in het vakgebied. We onderhouden goede relaties met onze klanten, denken met ze mee, adviseren ze waar nodig, gevraagd en ongevraagd. Onze klanten zijn belangrijk voor ons en dat laten we merken in de manier waarop we met hen omgaan. Administratiekantoor Hasko Business Solutions is een kantoor dat anders is dan andere kantoren, dat zich wil onderscheiden. Dat uit zich in de kwaliteit van ons werk, maar ook in de relatie die wij onderhouden met onze klanten.

Ons personeel is goed opgeleid, men weet waar het over gaat. Iedereen blijft op de hoogte door voortdurende scholing. Het is belangrijk dat we bijblijven en mee blijven gaan met de ontwikkelingen in onze branche. Doordat we die kennis in huis hebben gaan we voor een optimale afhandeling voor onze klanten.

Administratiekantoor Hasko Business Solutions onderscheidt zich ook door de hoge graad van automatisering. Wij zijn in staat sneller cijfers leveren dan concurrenten die niet zo ver geautomatiseerd zijn als wij. U brengt uw boekhouding bij ons en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk online inzicht heeft in uw cijfers. Dat is uniek in deze regio en dat wordt als zeer prettig ervaren door onze klanten.

Wist u dat:

onze tarieven bijzonder concurrerend zijn.

een goede belastingadviseur zich (bijna) altijd terugverdient.

wij elke dag ons best doen om een goede en betrokken belastingadviseur te zijn.


Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.